Όραμα

 

Να είμαστε το ξυλουργείο που με το μεράκι και την τέχνη του βελτιώνει την καθημερινότητα των ανθρώπων σε όποιο χώρο και αν βρίσκονται.

Αποστολή

 

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή χειροποίητων επίπλων, επίπλων κουζίνας, ντουλάπας, πόρτας και άλλων ξυλουργικών εργασιών υψηλής αισθητικής, ποιότητας και λειτουργικότητας με έμφαση στον άρτιο σχεδιασμό και στην εφαρμογή τεχνικών και πρακτικών παραδοσιακής ξυλουργικής με την αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας πρός όφελος των πελατών μας.

Αξίες

 

Ο σεβασμός στην παράδοση: Το ξυλουργείο αποτελεί ένα από τα παλαιότερα στην πόλη. Ως οικογενειακή επιχείρηση, δεσμευόμαστε για την αρμονική σύζευξη του παραδοσιακού με το μοντέρνο όσον αφορά στον σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων επίπλων με διαχρονική αξία και αντοχή.

Ο σεβασμός στο περιβάλλον: Με την αξιοποίηση ενός απόλυτα οικολογικού υλικού όπως το ξύλο. Σε κάθε μας κατασκευή και κατά την επεξεργασία του ξύλου, από το αρχικό στάδιο της επιλογής μέχρι το τελικό αποτέλεσμα της κατασκευής του, η χρήση υλικών (βερνίκια, χρώματα) φιλικών για το περιβάλλον διασφαλίζει την περιβαλλοντική προστασία ταυτόχρονα με υγιεινή και ασφάλεια για τους πελάτες μας.

Πίστη: Στο όραμα και τους στόχους της επιχείρησης.

Δέσμευση: Για την αποτελεσματικότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελάτων μας, με συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε αλλά και των προϊοντών που παράγουμε.

Γνώση : Επιστημονική και πρακτική της ξυλουργικής τέχνης από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.