Σχεδιασμός tailor made: Η κάθε κατασκευή μελετάται και σχεδιάζεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Τα έπιπλα ειδικής κατασκευής (tailor made), σε αντίθεση με τα έπιπλα μαζικής παραγωγής που κατασκευάζονται σε μεγάλους αριθμούς και με συγκεκριμένες διαστάσεις, είναι έπιπλα που παράγονται σε ειδικά μέτρα ώστε να εξυπηρετούν μία ειδική ανάγκη.

Κατασκευή: Το ξυλουργείο ΑΛΕΞΙΟΥ ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ συνδιάζει βαθιά τεχνογνωσία συνοδευόμενη από την εμπειρία μισού αιώνα ζωής σε ένα ευρύ φάσμα ξυλουργικών έργων που κυμαίνονται από μεμονωμένα χειροποίητα έπιπλα (κουζίνα, ντουλάπα, πόρτα, ειδικές κατασκευές) μέχρι εκτεταμένες ανακαινίσεις κατοικιών και καταστημάτων.

Ταχύτητα: Είμαστε υπερήφανοι για την συνέπεια και την τήρηση των συμφωνηθέντων χρόνων παράδοσης  απέναντι στους πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια.

Εξατομικευμένη προσέγγιση: Το κάθε σχέδιο, η κάθε κατοικία ή επαγγελματικός χώρος είναι διαφορετικά. Συζητάμε, ακούμε και σχεδιάζουμε μαζί με τον πελάτη. Παρουσιάζουμε τα σχεδία σε 3D μορφή, αλλάζουμε ότι δεν μας αρέσει μέχρι να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα. Σχεδιάζουμε σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελάτων μας.

Συνεργασία: Συνεργαζόμαστε με αρχιτέκτονες , σχεδιαστές και  πολιτικούς μηχανικούς για την κατασκευή κάθε ξυλουργικού έργου.

Υποστήριξη: Υποστηρίζεται από ένα σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής και εξειδικευμένους συνεργάτες.

After Sales Service: Είμαστε στην διάθεση σας για οτιδήποτε προκύψει μετά την αγορά ενός εκ των προϊόντων μας.

Εξειδίκευση: Διαθέτουμε άριστους ειδικευμένους τεχνίτες καθώς και εκτεταμένο δίκτυο εξειδικεύμενων προμηθευτών πάνω στο ξύλο, γεγονός το οποίο μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις στους πελάτες μας.

Διαρκής ενημέρωση: Είμαστε απόλυτα εξοικειωμένοι με τις τεχνικές προδιαγραφές και απαιτήσεις των νέων καινοτόμων προϊόντων ξύλου.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες